4
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇANKIRI

Belediye personeline eğitim semineri

Çankırı Belediyesi belirli bir program çerçevesinde düzenlediği eğitim seminerlerine yoğun bir tempoda devam ediyor.

Bu kapsamda halk ile iç içe olan Belediye personeline “ Beden Dili ve Etkili İletişim “ semineri verildi.

Bu seminer ile belediye personelinin kendisini geliştirmesi, halk ile olan diyalogda nelere dikkat edilmesi gerektiği ve halkın problemlerinin çözümünde nasıl bir yöntem takip edilmesi gerektiği konularında personelin bilgi sahibi olmaları hedeflendi. Eğitim semineri, Çankırı Nevzat Ayaz Anadolu Öğretmen Lisesi öğretmenlerinden Murat Çakmak tarafından verildi.

Murat Çakmak, daha önce yine Belediyenin uzun vadeli düzenlediği “ Eğiticinin Eğitimi ” programlarına katılmış ve başarılı bir performans sergilemişti. Eğiticinin eğitimi isimli seminerler ile Çankırı’daki yeteneklerin tespiti, kendilerini geliştirmeleri ve Çankırı iline katkı sağlama amacı hedeflenmiş ve başarı ile uygulanmıştı. Bu eğitimde başarılı olan Murat Çakmak’da ilk olarak belediye personeline karşı düzenlenen eğitim seminerinde başarılı bir grafik çizdi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç; Belediye olarak planlandığı şekilde eğitim seminerlerine devam edildiğini belirterek “ Gençlerimize yönelik eğitim çalışmalarının yanı sıra personelimizin de verimli bir şekilde çalışması için sık sık seminerler düzenliyoruz. Özellikle halk ile karşılıklı diyalog içinde olan personelimize karşı düzenlediğimiz bu eğitim gerçekten memnun edici bir şekilde gerçekleşmiştir. Ayrıca eğitim seminerini veren sayın Murat Çakmak hocamızda yine Belediyemiz eğitim seminerleri çerçevesinde kendini yetiştirmiş yetenekli bir hocamızdır. Çankırı’nın kendi değerlerinin yetiştirilmesi ve bunun tekrar hizmet olarak ilimize dönmesi de ayrıca sevindirici bir husustur. Bu bağlamda hocamıza da teşekkür ediyorum. ” diye konuştu.


Çankırı'nın sesi
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 17:51:07
Güncelleme :5 Temmuz 2007 Perşembe 18:04:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?