3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

Belediyeden eğitime destek

ÇANKIRI BELEDİYESİ'NDEN EĞİTİME DESTEK

Çankırı Belediyesi eğitime destek olmaya devam ediyor.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 30 Ağustos İlköğretim Okulu ve Tophane İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek okula projeksiyon cihazı hediye etti.

Eğitim, kültür ve sanatın kendisi için hassas konular olduğunu ifade eden Belediye Başkanı İrfan Dinç "Eğitime bütçe ayıran, bu konulara imkan ayıran bir belediye başkanı olarak elimizden geldiği kadar yasal mevzuata uygun bir şekilde okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum ve çalışacağım. Bu konularda hiç endişeniz olmasın. Çocuklarımızın nitelikli yetişmeleri için sürekli okullarımızla irtibat halinde olacağız. Sizlerde herhangi bir sıkıntınızda hiç çekinmeden gelin bizi ziyaret edin,

eksiklerinizi söyleyin ki kaliteli bir nesil yetiştirelim" diye konuştu.

Eğitimde görsel materyallerin başarıyı doğrudan etkilediğinin altını çizen 30 Ağustos İlköğretim Okulu ve Tophane İlköğretim Okulu idarecileri ise Çankırı Belediyesi'ne eğitime sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Dinç'e ziyaretlerde Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç, Meclis Üyeleri Fatma Öztürk, Rafet Alemdar ve Gelir Müdürü Hasan Öztürk eşlik etti.

ÇANKIRI BELEDİYESİ'NDEN EĞİTİME DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2010 Pazartesi 19:05:04
Güncelleme :7 Haziran 2010 Pazartesi 20:04:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?