3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

Belediyeden projeksiyon cihazı

ÇANKIRI BELEDİYESİ, İSMET İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU'NA PROJEKSİYON CİHAZI HEDİYE ETTİ

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Belediyesi'nin eğitim ve öğretime katkı çalışmaları çerçevesinde İsmet İnönü İlköğretim Okulu'na iki adet projeksiyon aleti hediye etti.

İsmet İnönü İlköğretim Okulu'na Belediye Meclis üyeleri Fatma Öztürk, Rafet Alemdar ve Belediye Başkan yardımcısı Tuncay Haskılıç'la birlikte giden Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Valisi Şemsettin Uzun'un bir sınıfta öğrencilerle birlikte derste olduğunu öğrenince sınıfa giderek, Vali Şemsettin Uzun ile birlikte dersi takip etti.

Vali Şemsettin Uzun ve Başkan Dinç'in birbirinden habersiz bir şekilde okullarına gelmelerinden şeref duyduğunu belirten İsmet İnönü Okul Müdürü Muzaffer Dereli, ''Belediye Başkanımız ikinci dönemlerinde eğitime ve öğretime daha çok hassasiyet gösterdiği için kendisi ile gurur duyuyoruz. Bütün öğretmen ve öğrenci arkadaşlarım adına kendisine teşekkür ediyorum'' dedi.

Eğitim ve öğretime desteğin birinci sırada olduğunu belirten, Belediye Başkanı Dinç, ''Çankırı Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde, gücümüzün yettiği oranda okullarımıza katkıda ve destekte bulunmaya çalışıyoruz. Okullarımızın teknik donanım ihtiyacı, kütüphanelerine kitap ihtiyacı, öğrencilerimizin kırtasiye ihtiyacı, öğrencilerimizin özellikle kış aylarında bot, kaban gibi ihtiyaçları bize iletildiğinde biz de hasbel kader yardımcı olmaya çalışıyoruz'' diye konuştu.

ÇANKIRI BELEDİYESİ, İSMET İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU'NA PROJEKSİYON CİHAZI HEDİYE ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 16:31:00
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 16:40:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?