6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANKIRI

Bir yuva daha yıkıldı!

Çankırı'da cinnet geçiren İ.A (57), ayrı yaşadığı 3 çocuğunun annesi A..A'yı (55) tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihar etti. Edinilen bilgiye göre, cinayet sabah saatlerinde İ.A'nın Buğday Pazarı Mahallesi Marangozlar Sokak Gazi Apartmanı'ndaki dairelerinde yaşandı.


Köy Hizmetleri'nden emekli olan ve psikolojik sorunları olduğu için eşine şiddet uyguladığı belirtilen İ.A (57), yaklaşık 4 yıldır ayrı yaşadıkları eşi A.A'yı (55) tabancayla vurarak öldürdü. İ.A cinayetin ardından kısa bir süre sonra aynı silahla kafasına tek el ateş ederek intihar etti.

A.A psikolojik tedavi gören ve kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği eşinden ayrılarak yaklaşık 4 yıldır, 3 çocuğu ile birlikte ayrı bir evde yaşamaya başladı. Bir fabrikada ahçı olarak çalışan A.A, sabah saatlerinde temizlik yapmak için ayrı yaşadığı eşinin kaldığı eve gitti.

Çiftin arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sonucunda İ.A üzerinde bulunan tabanca ile eşi A.A'yı vurarak öldürdükten sonra aynı tabanca ile kendisini kafasından vurarak intihar etti. Silah seslerini duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri evin salonunda Alabay çiftinin cesetleri ile karşılaştılar. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerine yaptığı incelemenin ardından A.A ve İ.A'nın cesetleri otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Çiftin 2 oğlu ve bir kızlarının olduğu, büyük oğullarının polis memuru, kızlarının öğretmen ve küçük oğullarının ise lise son sınıf öğrencisi olduğu bildirildi.
Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2012 Cumartesi 19:02:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?