7
Mayıs
2024
Salı
ÇANKIRI

Ç.Belediyespor'da kongre yapılamadı

ÇANKIRI BELEDİYESPOR'DA OLAĞANÜSTÜ KONGRE YAPILAMADI

Çankırı Belediyespor'un Olağanüstü Genel Kurulu, delegelerin denetim raporunu kabul etmemeleri nedeniyle yapılamadı.

Uzay Düğün Salonu'nda yapılan genel kurula Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Belediyespor eski kulüp başkanı Başkanı Sevda Karaali Şireci, Başkan Yardımcısı Hakan Şireci, yönetim kurulu üyeleri ve 41 delege katıldı.

Gündemin okunmasının ardından eski kulüp başkanlarından Celal Kaman gündemde denetim raporunun olmadığını söyleyerek, gündeme denetim raporunun eklenmesini istedi. Bunun üzerine denetim kurulu üyeleri denetim kurulu raporunu hazırladılar. Raporun hazırlanmasının ardından faaliyet raporunu okuyan kulüp eski başkanı Sevda Karaali Şireci, 4 ay önce göreve geldiklerini belirterek, geçen süreçte yönetimi daha fazla ileri götüremeyeceklerini fark ettiklerini bu yüzden istifa kararı aldıklarını söyledi. Takımı 920 bin TL borçla devraldıklarını hatırlatan Şireci, kendi dönemlerinde takımın 639 TL borcu olduğunu kaydetti.

Faaliyet raporunun okunmasının ardından Celal Kaman söz alarak, takımın söylenenden daha fazla borcu olduğunu, beyan edilen rakamın doğru olmadığını savundu. Bunun üzerine Hakan Şireci ile Kaman arasında kısa bir gerginlik yaşandı. Hakan Şireci dışarı çıkartılarak ortamın sakinleşmesi sağlandı.

Ardından denetim raporu okunarak oylamaya geçildi. Delegelerin 21'i denetim raporuna hayır oyu kullanırken 18'i kabul etti. Yapılan oylama sonucunda denetim raporunun kabul edilmemesi üzerine Sevda Karaali Şireci bir konuşma yaparak, kendilerinin üzerlerine düşeni yaptığını ifade edip, "Biz istifa ettik, bundan sonra olmayacağız. Biz bu takım için üzerimize düşeni yaptık, bundan sonra biz yokuz" dedi.

ÇANKIRI BELEDİYESPOR'DA OLAĞANÜSTÜ KONGRE YAPILAMADI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2009 Cuma 10:55:03
Güncelleme :25 Aralık 2009 Cuma 14:49:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?