6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANKIRI

Çankırı Belediyesi´nden çocuk korosu

Çankırı Belediyesi Çocuk Korosu´nun üye ve ebeveynleri ile belediye fuaye salonunda bir araya gelen Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediyeciliği rutin hizmetlerin dışında sosyal, kültürel ve eğitim hizmetleri yapan bir kurum haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Belediye Çocuk Meclisi´nin kurularak çalışmalarına başladığını kaydeden Dinç, "Yıllarca insanlarımız bu hizmetlerden yoksun bırakıldı. Bu eksikliği çocuklarımızdan başlayarak gidermek istiyoruz. Çocuk meclisiyle çalışmalarımıza başladık. Çocuklarımız burada özgüvenlerini kazanırken demokrasiyle de tanışıyorlar. Demokrasi bilincini küçük yaşlarda ediniyorlar" dedi.

Çankırı´da sosyal, kültürel ve eğitim ağırlıklı etkinliklere olan ilginin azlığından şikayetçi olan Dinç, "Çankırı olarak eğitim ve kültür ağırlıklı çalışmalara sahip çıkalım. Çankırı insanının nitelikli olarak yetişmesi, bulunduğu topluma ve kuruma damgasını vurması ve kendi varlığını hissettirmesi için biz elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Ebeveynlere seslenen Başkan Dinç, "Sosyal, eğitim ve kültür hizmetleri ile ilgili bir etkinlik duyduğunuzda koşun, katılın. İçine kapanık toplum olmayalım. Çankırı insanı zekidir. Bu faaliyetlerle toplumumuzu geliştirecek insanlarımızı yetiştirebiliriz" dedi.

Çocuk korosu üyeleri ve aileleriyle bir süre sohbet Dinç onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Çankırı Belediyesi
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 08:47:25
Güncelleme :17 Eylül 2008 Çarşamba 08:49:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?