7
Mayıs
2024
Salı
ÇANKIRI

Çankırı Belediyespor zor günler yaşıyor

Son haftalarda peş peşe aldığı mağlubiyetlerle zor günler yaşayan Çankırı Belediyespor Yönetim Kurulu ve teknik heyeti birlikte basın toplantısı düzenledi.

Kulüp Başkanı Celal Kaman, "İlk sekiz haftayı değil, son sekiz haftayı değerlendirmek için toplandık" diyerek, takımda gruplaşmanın olamayacağını ve futbolcuya borçlarının bulunmadığını söyledi.

Çankırı Belediyespor Kulüb Başkanı Celal Kaman, "Darıca maçından sonra futbolcuların alacaklarını dondurduk. Her futbolcumuzla tek tek görüştük. Sorunlarının olmadığını söylediler. Sezon başındaki kamp döneminde gruplaşmaya neden olabilecek futbolcularla o günlerde yolumuzu ayırdık" dedi. Takıma tek desteğin Çankırı Türk Telekom Müdürlüğü’nden geldiğini, başka hiçbir kurum ve kişinin desteğinin olmadığını, Darıca maçı sonrası teknik heyetin istifasını sunduğunu ancak kabul etmediklerini ifade eden Kaman, "Yıldırım’ı bu yönetim getirdi. Gönderirse de bu yönetim gönderir. Kimsenin arzusuyla hareket etmeyiz. Hocamızdan ve teknik heyetten memnunuz" dedi. Stada reklam panoları alamadıklarını, gelirlerinin belediye imkanlarından başka olmadığını, hala maça ücretsiz girmek isteyen seyircilerin bulunduğunu ve taraftarları maçları izlemeye davet eden Kaman, mahalli basının sert eleştirilerde bulunduğunu ancak bugüne kadar ne kamp çalışmalarına ne de deplasman maçlarına basın mensuplarının gelmediğini ifade etti.

Teknik Direktör Sezai Yıldırım, ilk haftalarda alınan başarılı sonuçlardan sonra kötü sonuçların peş peşe gelmesini erken form tutmaya bağladı. Takımın form düşüklüğü yaşarken, rakiplerin form grafiğinin yükselmesinin bu sonuçları doğurduğuna dikkat çeken Yıldırım, "Futbolcular ve teknik heyet olarak son haftalarda alınan sonuçlardan bizlerde memnun değiliz. Kısa süre içinde kötü gidişe dur demek istiyoruz. Taraftarlarımızın her maçımıza gelmelerini bekliyoruz. Zor günlerimizde bizleri yalnız bırakmasınlar" diye konuştu. Kısıtlı imkanlara rağmen Çankırı Belediyespor’un bu dönemde futbolcu ve teknik heyete sunduğu imkanlarla çağ atladığını söyleyen Yıldırım, "Altyapı olarak geleceğini kurtarmış, çim sahası mevcut ve modern konaklama tesisleri ile futbolcuya hizmet verilmektedir. Bu durum daha evvel yoktu. Yeni yönetimle bu imkanlar sağlandı. Belediyespor sahip olduğu imkanlarla çağ atlarken, birçok ünlü kulübü de yakalamış durumdadır. Ben de 24 saat sporcularımla aynı tesislerde kalıyorum" dedi.

ÇANKIRI (İHA) -
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2004 Perşembe 16:37:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?