3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

Çankırı eskrimle tanıştı

Çankırı’nın tek özel okulu olan özel Sevgi İlköğretim Okulu bünyesinde kurulan Özel Sevgi Spor Kulübü Çankırı’da ilk kez eskrim dalında faaliyete başladı.

12 sporcu ile eskrim faaliyetine başlayan Özel Sevgi Spor Kulübünün antrenörü ve okulun beden eğitimi öğretmeni Evren Kopuz, düzenli olarak antrenmanlara devam ettiklerini belirterek “22 Nisan’da Antalya’da yapılan uluslar arası eskrim şampiyonasına iki sporcu ile katıldık. İlk deneyimimiz olması bakımından bizim için önemliydi. Eskrim İl Temsilcisi Ali Çakır ve spor kulübü başkanımız Ahmet Memiş’in ile önümüzdeki yıllarda çok başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Özel Sevgi İlköğretim Okulu Müdürü ve spor kulübü Başkanı Ahmet Memiş de Çankırı’da eğitim öğretim alanında gösterdikleri başarıyı sporda da göstermeyi hedeflediklerini belirterek “Eskrim branşında Çankırı’da ilk kez faaliyet göstermekten çok memnunuz. Antrenörümüz ve çocuklarımız yoğun bir tempoda çalışıyor. Kısa sürede Çankırı’nın sesini eskrim sporunda sadece Türkiye’de değil uluslar arası alanda duyuracağımıza inanıyorum” dedi.


Çankırı'nın sesi
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 17:37:40
Güncelleme :5 Temmuz 2007 Perşembe 18:03:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?