7
Mayıs
2024
Salı
ÇANKIRI

Çankırı MYO Müdürü Balcı ödüle doymuyor

Ankara Üniversitesi'ne bağlı Çankırı Meslek Yüksekokulu (ÇMYO) Müdürü Prof.Dr. Sabahattin Balcı, bugüne kadar aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi.
Merkezi Amerika'da bulunan; kırktan fazla ülkede kurumsal ve kişisel üyeleri olan; mesleki ve teknik eğitimin uluslararası alanda tanıtılması, geliştirilmesi, mesleki ve teknik eğitim kurumlarının ve bu alanda çalışan kişilerin desteklenmesi amacıyla faaliyetlerini yürüten IVETA isimli kuruluş tarafından AÜ ÇMYO Müdürü Prof.Dr. Balcı'ya, uluslararası seminer, konferans ve diğer çalışmalarından dolayı takdir belgesi verildi.
1983 yılından bu yana AÜ ÇMYO müdürü olarak görev yapan Prof.Dr. Balcı, hem kendi kurumunda hem de ülkemizde mesleki ve teknik eğitimin gelişmesi için birçok ilklere imza attı. Mesleki ve teknik eğitim birikiminin ülkelerle paylaşılması ve ortak çalışmalar yapılması yoluyla geliştirilmesi gibi faaliyetlerde bulunan Balcı, 1990 yılından bu yana konferans, seminer ve workshoplar düzenledi. Mesleki ve teknik eğitimle ilgili 10 makale ve 2 de kitap yayınlayan Prof.Dr. Balcı, uluslararası düzeyde mesleki ve teknik eğitim birikimine katkı sağlayacak çalışmalarına halen devam etmektedir. Yaptığı ve yapmakta olduğu çalışmalarından dolayı IVETA yönetim kurulu kararıyla Başkan Ms.Jeanette R.Daines imzalı takdir belgesi Balcı'ya verildi.
ÇANKIRI - İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2004 Cumartesi 19:07:36
Güncelleme :27 Mart 2004 Cumartesi 19:55:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?