3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

Çankırı yeni terminale kavuşuyor

ÇANKIRI YENİ TERMİNALİNE KAVUŞUYOR

Çankırı Belediyesi tarafından yaptırılan terminal binasında sona gelindi.

Modern görünümü ile görkemli bir yapı haline gelen yeni terminal, sosyal alanları ve kapasitesi ile Çankırı'nın en gözde binaları arasında yer alacak.

Yeni terminal binasının yüzde 99'u tamamlanırken 5 bin 867 metrekarelik iç bölümünde 12 yazıhane, 2 restoran, kadın ve erkek mescidi, bodrum katta çok amaçlı nikah ve konferans salonu, değişik amaçlı 8 adet dükkan, emanetçi bölümü, polis ve zabıta noktası ile idari bölüm bulunuyor.

Son teknolojik imkanlarla dizayn edilen terminal içerisinde asansör bulunurken, terminal doğalgaz ve "üflemeli sistemle" ısıtılacak. 8 bin 194 metrekarelik açık alanda ise otobüs bekleme peronları, ticari ve hususi otomobil parkları yer alıyor.

Hayallerinden birisinin daha gerçekleşmesine çok az bir zaman kaldığını belirten Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Çankırı'ya kendisine yakışır bir şehirlerarası otobüs terminali kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kısa süre içerisinde hizmete girecek terminalin, Çankırılılara ve dışardan ilimize gelecek konuklarımıza en kaliteli ve en güzel hizmeti vereceğine inanıyorum. Otobüs terminalini açtığımızda Çankırı, çok modern bir yapıya sahip olacak. Şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

ÇANKIRI YENİ TERMİNALİNE KAVUŞUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2010 Perşembe 15:36:05
Güncelleme :11 Aralık 2010 Cumartesi 15:24:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?