5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANKIRI

Çankırı'da Anadolu Rüzgarı esti

Çankırı Belediyesi, Çankırı Lisesi bahçesinde bir konser düzenledi. Konsere, TGRT Anadolu Rüzgarı'ndan son anda elenen Çankırılı Türkan davet edildi. Konserden önce 10 gündür devam eden "Kum Futbolu Turnuvası"nın birincilerine çeşitli ödüller verildi.

Birincilere ödül veren Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Çankırı'ya sürekli yenilikler getiriyoruz. Bütün ilklere imza atan Çankırı, bu senede kum futbolunu tattı. Dünya Kupasına 30 takım katılırken, bizim Kum Futbolu Turnuvamız'a 50 takım katıldı. İnşallah seneye bu rakam 100 olacak" dedi.

Dinç'in konuşmasının arkasından Çankırılı Şehnaz sahneye çıktı. Sahnede iyi bir performans sergileyen Şehnaz, alkışlarla yerini Türkan'a bıraktı. Özellikle gençler tarafından büyük bir ilgiye maruz kalan Türkan konuşmasında, "Ben TGRT Anadolu Rüzgarı'nda yarışırken 'Türkan Çankırılı değil' diye dedikodu yapmışlar. Ben doğma büyüme Çankırılıyım. Evet şimdi İstanbul'a taşınmış olabilirim, ama benim nüfus cüzdanımda doğum yerim olarak Çankırı yazar. Ben Çankırılı olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi. Konserin arkasından Belediye Başkanı Dinç, sanatçılara çiçek vererek teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2005 Cuma 17:10:09
Güncelleme :14 Temmuz 2005 Perşembe 14:01:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alper başyiğit IP: 81.215.4.xxx Tarih : 28.07.2005 18:26:12
çok güzel olmuştu sayın İRFAN DİNÇE teşekkür ederim mesleğinde başarılar dileğiyle.