5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANKIRI

Çankırı'da kaza: 2 yaralı

Çankırı-Ankara Karayolu üzerinde bulunan 2. hemzemin geçitte trene çarpan araçtaki 2 kişi yaralandı. Mehmet Yüksel isimli şahıs, 06 AK 1825 plakalı araç ile Çankırı’dan Ankara’ya büro malzemeleri götürdükleri sırada aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu 2. hemzemin geçide geldiklerinde kapalı olan geçidi fark edemeyerek Çankırı’dan Ankara’ya gitmekte olan yük treninin 3. vagonuna çarptı.

Kazada, araçta bulunan Yaşar Yılmaz ağır yaralanırken, Mehmet Yüksel (30) hafif şekilde yaralandı. Kontrollü hemzemin geçitte bulunan görevli ise, geçidin kapalı olduğunu ve tren hemzemin geçitten geçtiği sırada aracın 3. vagona çarptığını belirtti.
Olay sonrası Çankırı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi gören araç sürücüsünün kayınpederi Yaşar Yılmaz’ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kazanın şokunu atlatamayan araç sürücüsü Mehmet Yüksel ise, karanlık olduğu için treni göremediğini belirterek, "Hep insanların nasıl tren kazası yaptığını merak ediyordum. 80 kilometre hızla gidiyordum. Birden bire treni görünce çarptık. Ben araçtan nasıl çıktım bilmiyorum"dedi.

Ağabeyini cep telefonuyla arayan ve ayaklarını hissetmediğini söyleyen araç sürücüsü Yüksel, kazanın şoku ile "treni kim koydu buraya" diyerek feryat etti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2005 Cuma 19:41:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?