4
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇANKIRI

Çankırılı işadamı iftar yemeği verdi

Çankırılı iş adamı, Koç grubunun eski yöneticilerinden ve Koç ailesine yakınlığı ile bilinen Dr. Fikret Aytaç ve eşi Gülşen Aytaç’ın İstanbul’da geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğine bu kez Çankırı damgası vuruldu.

Ortaköy, Kuru Çeşme Koç Divan’da verilen ve her biri kendi alanında Türkiye’nin tanınmış simalarından olan seçkin bir davetli topluluğunun iştirak ettiği iftar yemeğine Çankırı’dan Aytaç çiftinin davetlisi olarak Vali Ali Haydar Öner, eşleri Leyla Öner, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ethem Yenigürbüz katıldı.

Ünlü işadamı Rahmi Koç,Genelkurmay eski başkanlarından emekli orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu’nun yanı sıra iş, finans, politika, asker ve üniversite çevrelerinden 150’ye yakın ünlü ismin katıldığı iftar yemeğinde Fikret-Gülşen Aytaç çifti yemek süresince konukları ile yakından ilgilenerek örnek bir ev sahipliği sergiledi.

Ilgaz eski kaymakamlarından Kahraman Maraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır’ın da hazır bulunduğu yemekte Aytaç çiftinin davetine başta Amerika olmak üzere yurt dışından da davetliler katıldı.

Rahmi Koç’la birlikte aynı masada bulunan Vali Ali Haydar Öner, yemek süresince ünlü işadamına Çankırı hakkında bilgiler verdi. Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Ethem Yenigürbüz’de bulundukları masada ve lobide ünlü simalara Çankırı’daki tarihi, doğal güzellikler ile yer altı zenginliklerini ve yatırım imkanlarını anlattı.

Yemeğin ardından Belediye Başkanı İrfan Dinç, Rahmi Koç’a belediye tarafından bastırılan kültür yayınlarından oluşan kitap seti sunarken ünlü işadamını Çankırı’ya davet etti. “Bu gece hep Çankırı’yı konuştuk” diyen Rahmi Koç, Çankırı’ya gelmekten mutluluk duyacağını ifade etti. Gece Fikret – Gülşen Aytaç çiftinin misafirlerini kapıda uğurlaması ile sona erdi.

Çankırı'nın Sesi
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2007 Cumartesi 18:11:31
Güncelleme :22 Eylül 2007 Cumartesi 18:14:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?