7
Mayıs
2024
Salı
ÇANKIRI

Çankırılı tüccara kredi avantajı

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası ile Yapı Kredi Bankası kredi desteği konusunda anlaşmaya vardı.

Yapı Kredi Bankasi, Çankırı'da, oda üyelerine daha avantajlı kredi fırsatları sunmak üzere Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası ile bir kredi protokolü imzaladı.

Gerçekleşen imza törenine, Yapı Kredi Ulus Bölge Müdürü Mehmet Tekin Özçalışkan, Yapı Kredi Çankırı Şube Müdürü Hakan Korkmaz ve Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten katıldı.

İmzalanan protokol sayesinde, oda üyeleri işletme finansmanı gereksinimlerini uygun şartlarla karşılamak üzere, Yapı Kredi'nin sağladığı özel kredi
imkanlarından faydalanabilecek.Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, yapılan anlaşmanın üyeleri için önemli olduğunu belirterek, üyelerinin nakit sıkıntısını aşmak için yeni girişimlere devam edeceklerini bildirdi.

İmza töreninde bir konuşma yapan Yapı Kredi Ulus Bölge Müdürü Mehmet Tekin Özçalışkan, Yapı Kredi'nin genişleyen şube ağıyla, VIP müşteri olarak kabul ettikleri KOBİ müşterilerine mümkün olan her il ve ilçede ayrıcalıklı ticari ve bireysel bankacılık hizmetleri sunmayı amaçladıklarını dile getirdi.

2008 yılı sonu itibariyle, Türkiye genelindeki il ve ilçelerde toplam 861 şube sayısına ulaştıklarını kaydeden Mehmet Tekin Özçalışkan, "Şube açtığımız il ve ilçelerdeki sanayi ve ticaret odalarıyla anlaşmalar yaparak, söz konusu il ve ilçelerin büyüyen ekonomisine ve KOBİ'lerimizin gelişmesine katkıda bulunmak istiyoruz" dedi.

Anadolu'nun farklı noktalarında KOBİ'lere yönelik bilgilendirme toplantıları düzenlediklerini de belirten Özçalışkan, Yapı Kredi'nin, hibe fonları, Basel II ve uluslararası ticaret gibi kritik konuları içeren bilgilendirme toplantılarıyla 2009 yılında da Anadolu'nun farklı noktalarında KOBİ'lerle bir araya gelerek desteğini sürdüreceğini ifade etti.

Yapı Kredi Çankırı Şube Müdürü Hakan Korkmaz da, Yapı Kredi'nin 2007 yılında başlayan KOBİ bankacılığı alanındaki önemli atılımlarına, 2009 yılında da yeni hizmetler ile devam edileceğini ifade etti.

Çankırı'da faaliyet gösteriyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Korkmaz, "Çankırı Şubemiz aracılığıyla KOBİ'lerimize daha esnek ve iyi şartlarda anlaşmalar sunmak ve onları yatırım kararlarında teşvik etmek istiyoruz. Finansman yetersizliği nedeniyle üretim geliştirme faaliyetlerini gerçekleştiremeyen, üretimde kalite ve ürün çeşitliliği sağlayamayan tüm KOBİ'lerimize yaptığımız kredi protokolü anlaşmalarıyla ulaşmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

2007 yılından başlayarak, Yapı Kredi şubelerinde yalnızca KOBİ'lere hizmet vermek üzere özel eğitimlerden geçmiş KOBİ portföy yönetmenleri bulunduğunu belirten Korkmaz, özel olarak tasarladıkları KOBİ ürün paketleriyle önümüzdeki dönemde de müşterilerinin her türlü bankacılık ihtiyacını karşılayacaklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 13:52:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?