4
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇANKIRI

Çankırı'nın kick-bokscuları

Belediye Başkanı İrfan Dinç, 24-26 Kasım 2007 tarihleri arasında Kütahya’da yapılan Dünya Kick-Boks Şampiyonasında birinci ve ikinci olan sporcuları altınla ödüllendirdi. 

Kick-Boks Federasyonu ile Dünya Amatör Serbest Stil Kick-Boks Organizasyonu (WASKO) işbirliğinde düzenlenen ve 18 ülkeden 250 sporcunun katıldığı Dünya Kick-Boks Şampiyonasında, Light Contact dalında Dünya Birincisi olan Burak Çağlar ve Esma Göktepe ile Full Contact dalında Dünya İkincisi olan Eda Ayaz, antrenörleri Hasan Aslan nezaretinde Belediye Başkanı İrfan Dinç’i ziyaret ettiler.



Şampiyon sporcuları makamında kabul eden Başkanımız Dinç “Sporcularımızın bu tür başarıları bizi çok mutlu ediyor. Özellikle uluslararası müsabakalarda elde edilen önemli dereceler bizi de motive ediyor ve sporcularımızın bu başarılarının devamı için neler yapabiliriz, nasıl destek olabiliriz diye düşünüyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Belediye Başkanımız İrfan Dinç dünya şampiyonu ve dünya ikincisi olan sporcuları birer büyük altının yanı sıra eşofman ve ayakkabı ile de ödüllendirdi.

çankırı belediyesi
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 13:13:20
Güncelleme :12 Aralık 2007 Çarşamba 11:07:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?