7
Mayıs
2024
Salı
ÇANKIRI

Çocuk meclisi TBMM'yi ziyaret etti

Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri, önceki gün Çankırı milletvekili Suat Kınıklıoğlu'nun davetlisi olarak TBMM ve Anıtkabir'i gezdi.

Meclis'te Çankırı milletvekili Suat Kınıklıoğlu tarafından karşılanan Çocuk Meclisi üyeleri; genel kurul salonu, Meclis kulisleri, TBMM müzesi ve Meclis bahçesini gezdi. Meclis çalışmaları hakkında Çocuk Meclisi üyelerine bilgi veren milletvekili Suat Kınıklıoğlu, kendisine sunulan çiçek için teşekkür etti.

Çocuk Meclisi üyeleri daha sonra Anıtkabir'e geçerek Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesini ve Anıtkabir Müzesi'ni ziyaret etti. Yoğun bir programla geçen günün sonunda, Çocuk Meclisi üyeleri Atatürk Orman Çiftliği'ndeki hayvanat bahçesinde stres attı.

Çocuklar, Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi Sorumlusu Zuhal Mercan yönetiminde gerçekleşen Ankara gezisinin son durağı olan Altınpark'ta doyasıya eğlendi.

Gezinin çok eğitici ve eğlenceli olduğunu belirten çocuklar, kendilerine ilk defa bu kadar bilinçli bir şekilde Ankara'yı gezme imkanı sağlayan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ve tüm yetkililere teşekkür etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 15:20:14
Güncelleme :18 Ağustos 2009 Salı 23:38:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?