6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANKIRI

Çocuk Meclisi'nden Dinç'e ziyaret

Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri, Belediye Başkanı İrfan Dinç'i ziyaret etti.

Tarihi Çamaşırhane'de Belediye Başkanı İrfan Dinç'le buluşan Çocuk Meclisi üyeleri, Üstün Zekalı Çocuklar Derneği tarafından geçtiğimiz ay Ankara'da düzenlenen yarışmada kazandıkları madalyayı Belediye Başkanı İrfan Dinç'e takdim ettiler.

Çocukların bu anlamlı ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Dinç, Çankırı'yı bu tür organizasyonlarda başarı ile temsil eden çocuklara teşekkür etti. Tarihi Çamaşırhane'de çocuklarla bir süre sohbet eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, onlara telefon numarasını vererek ne zaman isterlerse kendisini arayabileceklerini söyledi.

Sohbet esnasında çocuklardan yaz tatili süresince kitap okumalarını isteyen Başkan Dinç, ''Ne kadar çok okursak kendimizi o kadar geliştiririz. Sizler Çankırı'nın geleceğinde farklı konumlarda bulunacak ve bu kenti yöneteceksiniz. Bu kentte yaşayan tüm çocuklarımızın aldığı eğitimle, sosyal kültürel yönlerini de geliştirerek donanımlı bir şekilde yetişmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Ziyaret sonrasında Başkan Dinç, çocuklara Tuz Mağarası da dahil olmak üzere Çankırı'nın tarihi ve kültürel değerlerini gezdirme sözü verdi.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 17:55:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?