5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANKIRI

Devlet Hastanesi Çankırı'nın gururu oldu

Çankırı Devlet Hastanesi gün geçtikçe büyümeye ve yenilenmeye devam ediyor. Diş polikliniği bölümü, yeni yapılan dekoratif bölmelerle, yeni alınan cihazlar ve yapılan tadilatlarla diş tedavi ve protez merkezine dönüştürüldü.

İkişerli diş ünitelerinin bulunduğu üç oda ve sterilizasyon odasıyla modern bir merkez havasına dönüştürüldü. Hastaların giriş, kayıt ve çıkış işlemleri aynı binada barkotlu olarak yapılmakta ve gelen hastalar sıra kaygısına gerek bırakılmayacak şekilde numaratörle sıra sistemine geçmiş durumda.

Çankırı Devlet Hastanesine yeni alınan ve hizmete sokulan panoramik röntgen cihazı ile kalite yükseltilmiş, panoramik röntgen tüm dişlerin ve çene kemiğinin daha az ışın alarak birlikte aynı düzlemde görüntülendiği tomografik röntgen çeşidi.

Panoramik röntgende görüntü kalitesi artıyor, kişinin aldığı radyasyon miktarı belirgin şekilde azalıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2005 Cuma 15:11:14
Güncelleme :1 Haziran 2005 Çarşamba 14:35:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail ŞAN IP: 81.215.9.xxx Tarih : 15.08.2005 14:57:03
Aslen Çankırı lıyım Kastamonuda ikamet etmekteyim.Şimdiyekadar Çankırı Devlet Hastanesini işim düştüğü sürece daha hemşire ve bazı pratisyon doktorlar ile kavgasız münakaşasız bir işlem yaptığımı hatırlamıyorum.Hatta KBB: Ahmet KORKmaz diye bir doktorla mahkemelik bile olmuştum. Gelen hastaları aşağılamaktan.Ama son 2 yıldır. Çankırı D.H. çok şey değişimiş. Kayınvilemi geçen hafa aacilden yatırdım. Tedavi sonun şifa bulmasını ardından taburcu işlerinin çabukluğu ve Annemin anlattığına göre hastanemziden memnunmusunuz BİR ŞİKAYETİNİZ VAR MI? ve evden tekrar telefonla arayacaklarını söylemişler, çok sevindim.demekki istenince olurormuş, ayrıca Dr. Bahri BAHAE beye aycıca teşekkür ederim.Başarılarınızın devamını temenni ederim.