6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANKIRI

Dinç esnafla buluştu

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, ustalık döneminde Çankırı’yı marka kent yapacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Tarihi Çamaşırhane’de Yukarıçarşı esnafı ile bir araya geldi. Toplantıda ilk olarak belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Dinç, daha sonra esnafların isteklerini dinledi.

Büyük Cami çevresinde toplu konut projesini hayata geçirmeyi planladıklarını dile getiren İrfan Dinç, kalfalık döneminde yetişmeyecek olan bu projeyi ustalık döneminde gerçekleştireceklerini belirtti.

Çankırı esnafının her şeyin en iyisine layık olduğunu dile getiren Dinç, "Sizler her şeyin en iyisine, en güzeline layıksınız. İmkanlarımızı zorlayarak tüm çalışmaları zamanında yapmaya çalışıyoruz. Size yakışanı yapmak boynumuzun borcudur. Yukarı bölgeyle alakalı en önemli projemiz kentsel dönüşümdür. Kentsel dönüşüm projesi ile birlikte bölge daha modern bir görümüne kavuşacak. Halkımıza da teşekkür ediyorum. Projelerimize destek veriyorlar. Ayrıca karşımıza çıkartılan engeller yüzünden geciken projelerimizin bir bir hayata geçmesi bizi çok mutlu ediyor” diye konuştu.

Belediye tarafından yürütülen çalışmalardan çok memnun olduklarını belirten esnaflar da, "Yapılan çalışmalarla kentimizin tarihi dokusu korundu. Bu hizmetleri koruma görevi sadece sizin değil, aynı zamanda bizim de. Her şeyi belediye başkanısınız diye sizden isteyemeyiz. Şehrimize yapılanları korumak bizim asli görevimiz olmalı. Yaptıklarınızdan çok memnunuz. Özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederiz" dediler.

iha
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2012 Çarşamba 16:07:14
Güncelleme :7 Temmuz 2012 Cumartesi 19:06:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?