5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANKIRI

Dinç tekrar aday olacak

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ak Parti'den Belediye Başkanlığı için önümüzdeki günlerde aday adaylığı başvurusunda bulunacağını açıkladı.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, makamında düzenlediği basın toplantısında 2014 yerel seçimleri için yeniden aday adayı olduğu söyledi. Çarşamba günü saat 12.00'de başvuru dilekçesini İl Başkanı Salim Çivitçioğlu'na sunacağını dile getiren Başkan Dinç, Ak Parti'den aday adayı olan rakiplerine başarılar diledi.

1984 yılından beri Çankırı'da aktif siyaset yaptığını dile getiren Dinç, "Ben 20 yaşımda siyasete direklere bayrak takarak başladım. Yani siyasetin en temelinden geliyorum. Gençlik Kolları Başkanlığı ve İl Başkanlığı gibi görevlerde bulundum. 9,5 yıldır da Çankırı'da onur bir görevi icra ediyorum. Allah izin verirse bir dönem daha halkımıza hizmet vermeyi düşünüyorum. Çankırı'da büyük işler yaptık, ama bunlarla yetinmiyoruz. Çankırı'nın daha büyük işlere ihtiyacı var. Bu paralelde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Dinç, en büyük hayalinin Çankırı'yı yaşanabilir bir kent haline getirerek içinde yaşayan insanların zevk aldığı bir kent yapmak olduğunu vurguladı.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Dinç, Ak Parti dışında bir partide siyaset yapmayı düşünmediğini ifade ederek, "Aday adaylığı süreci önümüzdeki aylarda sona erecek. Sonuçta ben aday olamazsam bile, aday olan arkadaşımdan daha fazla çalışacağım. Ben partimin bir neferiyim ve burada görevim ne ise en iyi şekilde yerine getiririm. Bağımsız yada başka bir partiden aday olmam söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2013 Perşembe 18:11:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?