3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

Eğitime tam destek

ÇANKIRI BELEDİYESİ'NDEN EĞİTİME DESTEK

Çankırı Belediyesi eğitime destek vermeye devam ediyor.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ve bir grup belediye meclis üyesi Vali Ayhan Çevik Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek eğitime destek çalışmaları kapsamında okula projeksiyon cihazı hediye ettiler.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Burada bulunan bütün öğrencilerin bizim gönlümüzde ayrı bir yeri ve değeri var. Vali Ayhan Çevik Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi yönetimi ve öğrencilerinin bugüne kadar hep yanlarında olduk, bundan sonra da olacağız" diye konuştu.

Çankırı Belediyesi'nin okullarının herhangi bir ihtiyacı olduğunda hemen yardımlarına koştuğunu belirten Vali Ayhan Çevik Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Resul Ayhan ise, "Bütün okulların projeksiyon cihazına ihtiyacı olduğunu biliyorum. Ama bizim oklumuzun çocukları sözlü olarak öğrettiklerimizi çok çabuk unutabiliyorlar. Fakat görsel eğitim materyalleri ile bilgileri hafızalarında canlandırabiliyorlar. Öğrenimleri kolay ve kalıcı oluyor. Böylesine önemli bir eksiğimizi giderdikleri

için öğrencilerim, velilerim ve öğretmenlerim adına başta Belediye Başkanımız Sayın İrfan Dinç ve tüm emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Merkezde eğitim gören çocuklarla da sohbet eden Başkan Dinç, daha sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

ÇANKIRI BELEDİYESİ'NDEN EĞİTİME DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 13:41:02
Güncelleme :12 Mart 2010 Cuma 14:36:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?