6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANKIRI

Eli öpülesi anne!

Çankırı'da yüksek tansiyon sonucu felç geçiren 32 yaşındaki Mehmet Akdoğan'a 3 yıldır üvey annesi bakıyor. Fedakar anne Satı Akdoğan, "Ömrüm yettiği kadar ona bakmaya devam edeceğim" dedi.

Eşi Adem Akdoğan ile üvey oğlu Mehmet 3 yaşındayken evlendiklerini söyleyen Satı Akdoğan, ''Ben evlendiğimde Mehmet 3 yaşındaydı. Onu ben büyüttüm. Askere ben yalnız gönderdim. O askere giderken gözyaşlarımı tutamadım. Şimdi en büyük isteğim Mehmet'imin sağlığına kavuşup tekrar ayağa kalkması'' diye konuştu.

Genç yaşta üvey oğlunun felç geçirmesinin bütün ailede büyük bir üzüntüye sebep olduğunu anlatan Akdoğan, ''Eşimle evlendikten sonra bizim de 2 oğlumuz oldu. Onlar da ağabeylerini çok seviyorlar. Yanına gelip onunla oyun oynuyorlar, yatağına uzanıp sohbet ediyorlar. Mehmet'in moralini yüksek tutmak için ellerinden geleni yapıyorlar'' dedi.

Kendisinin de birçok sağlık problemi olduğunu aktaran Satı Akdoğan, ''Ben de rahatsızım. Apandisit rahatsızlığım var. Ama Mehmet'in hastalığı, yatağa bağlı olması bunların hepsini unutturdu. Biz artık ailecek kendimizden çok Mehmet'in rahatsızlığı ile ilgileniyoruz. Mehmet'in iyileşmesi benim en büyük hayalim. Bu konuda uzmanlardan ve yetkililerden yardım istiyorum'' şeklinde konuştu.
Geçirdiği hastalıktan sonra 3 yıldır evde kalan oğlunun yemeğini kendisinin yedirdiğini, bakımını da kendisinin üstlendiğini anlatan Satı Akdoğan, "Televizyon haberlerinde çocuğunu döven, dışarı atan anneleri görünce hayret ediyorum. Mehmet'te benim bir evladım. Hasta oldu diye ben onu nereye atayım. Kendim onun arkasından Ankara'ya gittim. Ben ömrüm yettiği kadar ona bakmaya devam edeceğim'' diye konuştu.

Baba Adem Akdoğan ise, ikinci eşinin ilk eşinden olan evladına yıllardır büyük bir özveri ile annelik yaptığını belirterek, ''Eşim onlara yıllardır baktı, büyüttü. İlk eşimden olan çocuklarımı kendi çocuklarından ayrı tutmadı. Şimdi Mehmet'in tüm ihtiyaçlarını birlikte gidermeye çalışıyoruz. Ona çok minnettarım'' dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2012 Cuma 15:24:51
Güncelleme :30 Mayıs 2012 Çarşamba 18:51:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?