6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANKIRI

Evde temizlik hizmetine devam

Çankırı Belediyesi, 65 yaş üstü yaşlı, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi kişilere yönelik 1,5 yıl önce başlattığı evde temizlik hizmetlerine devam ediyor.

Toplumun özellikle dezavantajlı gruplarına yardım elini uzatan Çankırı Belediyesi, talepler ve tespitler üzerine belirlenen ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşların evini ücretsiz olarak temizleyerek onların hem sağlıklı bir ortama kavuşmalarını sağlıyor, hem de yaşam kalitelerini arttırıyor.

Belediyenin evde temizlik hizmetinden şu ana kadar gerçek ihtiyaç sahibi olarak 124 yaşlı vatandaş faydalandığı bildirildi.

Temizlik hizmeti verilen evleri ziyaret eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, zor durumda olan yaşlı vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını imkanlar ölçüsünde karşılamaya gayret ettiklerini belirterek, evde temizlik hizmetinin çok büyük rağbet gördüğünü ve personeli ile birlikte ihtiyaç sahibi tüm yaşlı vatandaşlara periyodik olarak her ay temizlik hizmeti verdiklerini söyledi.

Yaşlıları hiç bir zaman unutmadıklarını kaydeden Başkan Dinç"Bizim yatırımlarımız, doğumdan ölüme kadar. Yaşamın kesintisiz olarak devamı için insanımıza her alanda ve yaşamsal döngünün her aşamasında Çankırı belediyesi olarak hizmet ediyor ve yardım elimizi uzatıyoruz." dedi. 

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2013 Salı 17:43:47
Güncelleme :5 Kasım 2013 Salı 17:46:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?