3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

Fenerbahçeliler'den kırtasiye yardımı

ÇANKIRI FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ'NDEN ENGELLİ ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

Çankırı Fenerbahçeliler Derneği, Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu ve Vali Ayhan Çevik Eğitim Uygulama Okulu İş Eğitimi Merkezi'nde eğitim gören öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Çankırı Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyeleri Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu ve okulda bulunan özel eğitim sınıfını ziyaret etti. Burada öğrencilerle bir süre sohbet eden dernek yöneticileri daha sonra sınıfta bulunan 9 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Çankırı Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ahmet Demirci, sık sık yaptıkları eğitim yardımlarına bu yıl ilk olarak özel eğitim sınıflarında başladıklarını belirterek, derneklerinin eğitim öğretime özel ilgi ve alaka gösterdiğini bu doğrultuda da desteklerinin devam edeceklerini söyledi.

Fenerbahçe Futbol Kulübü'nün işinin sadece spor olmadığını dile getiren Demirci, ''Fenerbahçe işi sadece spor olan bir kulüp değil. Fenerbahçe sosyal sorumlulukların bilincinde olan ve bu bilinçle hareket eden Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu'' dedi.

Okul Müdürü Ali Ahlat, yardımlarından dolayı teşekkür ederek, özel eğitim sınıfının ve okulun bunun dışında da çeşitli ihtiyaçları bulunduğunu, özellikle sivil toplum kuruluşlarının bu konuda duyarlı olması gerektiğini ifade etti.

Dernek üyeleri daha sonra Çankırı'da sadece Mareşal Çakmak İlköğretim okulunda bulunan otistik öğrencilerin bulunduğu sınıfı ziyaret ederek, buradaki öğrencilere de kırtasiye malzemesi hediye ettiler.

Fenerbahçeliler Derneği üyeleri bu ziyaretin ardından Vali Ayhan Çevik Eğitim Uygulama Okulu İş Eğitimi Merkezi'ni ziyaret ederek 37 özürlü öğrenciye kırtasiye yardımında bulundular.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 18:11:04
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 18:21:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?