6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANKIRI

Genç teğmene gözyaşı seli

Balıkesir'de trafik kazasında hayatını kaybeden Çankırılı Teğmen Ali Taşpınar, memleketi Çerkeş'in Güzelyurt köyünde gözyaşları içinde toprağa verildi.

Cenaze törenine 28. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Temel, Çankırı Garnizon Komutanı Kur. Alb. Engin Kabadaş, Çankırı İl Jandarma Komutanı Alb.Tacettin Soykök, Çerkeş Kaymakam Vekili Ahmet Gazi Kaya, Çerkeş Belediye Başkanı Mehmet Kiraz, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Cenazenin köye getirilişi sırasında feryatların yükselmesi başta Tuğgeneral Metin Temel olmak üzere herkesi gözyaşlarına boğdu. Oğullarını trafik kazasında kaybeden baba İsa ve anne Nafiye Taşpınar, güçlükle ayakta durmaya çalıştı. Cenaze namazının kılınmasının ardından Teğmen Ali Taşpınar, silah arkadaşlarının omzunda bir süre taşındıktan sonra köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Genç yaşta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Ali Tışpınar'ın cenazesinin köye gelişinde annesi Nazife Taşpınarın acısına ortak olan 28. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Temel, duygu dolu anlar yaşarken, göz yaşlarını tutamadığı gözlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 18:42:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
DESPARO IP: 88.232.89.xxx Tarih : 17.10.2008 20:22:58

Genç teğmene allahtan rahmet geride kalanlara başsağlığı diliyorum.Trafik terörü PKK teröründen daha beter ama milletimiz bunu bir türlüanlamıyor anlamak istemiyor.Bu insanlar kolay yetişmiyor o kadar emek veriliyor.Bu kişilerde özel hayatlarına daha dikkat etmeleri gerekmektedir.