7
Mayıs
2024
Salı
ÇANKIRI

Hemşerilerinden Ayhan'a tam destek

Çankarılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (ÇAN-VAK), Milli Atlet Süreyya Ayhan’a başarılarından dolayı plaket verdi.

ATO’da gerçekleşen plaket törenine Çankarı Valisi Ali Haydar Öner, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Kaya, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Halk Ekmek Genel Müdürü Ali İlkbahar ve Ankara’da bulunan Çankırılılar katıldı. Çankırılılar Vakfı, Çankırı’ya hizmetlerinden dolayı iş adamlarına da plaket verdi. Törene eşi Yücel Top ile birlikte gelen Süreyya Ayhan’ın mutluluğu gözlerinden okundu. Ayhan, bugünün kendisi için anlamı olduğunu ifade ederek, "Türkiye ve dünyada sesimi duyurmaktan mutluyum. Çankırı’nın Korgun İlçesi’nde doğdum. Bir tek benim olmam yeterli değil. Korgun’dan birçok Süreyya Ayhan’ların çıkması gerekir. Bu konuda herkesten destek bekliyorum. Çankırılı olduğum için büyük gurur duyuyorum" dedi.
Öte yandan Çankırılı olan Ankara Büyükşehir Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar da Çankırı’ya yaptığı hizmetlerden dolayı plaket aldı. İlkbahar, Çankırılı olmaktan gurur duyduğunu belirterek, "Amacımız Çankırı’nın kalkınmasıdır. Ankara’da bulunan her bir Çankırılı, Çankırı için bir çivi çaksa hiçbir sorunumuz kalmaz" şeklinde konuştu.

Çankırı-iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2004 Pazartesi 12:47:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?