7
Mayıs
2024
Salı
ÇANKIRI

'Hürriyet Treni' Çankırı'da

'HÜRRİYET HAKKIMIZDIR TRENİ' ÇANKIRI'DA

Hürriyet Gazetesi ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü ortaklığında 9 Eylül tarihinde İzmir'den hareket eden 'Hürriyet Hakkımızdır Treni' bugün Çankırı'ya geldi.

Çankırı Garı'na yanaşan treni, Çankırı Vali yardımcısı Şerefnur Oktay, Belediye Başkanı yardımcısı Tuncay Haskılıç ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Hürriyet ekibi, Çankırı yaran ekibinin halk oyunları gösterisinin ardından kurulan stantları ve vagonları gezdi. Trendeki konferans salonunda, protokol üyelerine doğdukları günün Hürriyet Gazetesi hediye edildi.

Daha sonra Vali yardımcısı Oktay ve belediye Başkan yardımcısı Haskılıç vagonda Coca-Cola tarafından kurulan ve adına 'Mutluluk Sahnesi' denilen stüdyoda, ''Tabancamın Sapını Gülle Donatacağım'' türküsünü seslendirerek, horon oynadılar.

Vali yardımcısı Oktay, Hürriyet Treni'ni Çankırı'da görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, sosyal sorumluluk adına böyle bir hizmeti gerçekleştirdikleri için Hürriyet ekibine teşekkür etti.

Belediye Başkan yardımcısı Haskılıç ise belediye tarafından şehirde gerçekleştirilen projeleri anlattı. Hürriyet treninin Çankırı'ya gelmesinden dolayı mutluluk duyduklarını dile getiren Haskılıç, ''Umarız Hürriyet gazetesi gittiği her yere demokrasiyi, hürriyeti götürür'' dedi.

Çok sayıda Çankırılı doğduğu günün Hürriyet Gazetesi'ni alabilmek için uzun kuyruklar oluştururken öğrenciler de çeşitli etkinliklere katıldı.

'HÜRRİYET HAKKIMIZDIR TRENİ' ÇANKIRI'DA
'HÜRRİYET HAKKIMIZDIR TRENİ' ÇANKIRI'DA
'HÜRRİYET HAKKIMIZDIR TRENİ' ÇANKIRI'DA
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 15:47:00
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 17:04:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?