7
Mayıs
2024
Salı
ÇANKIRI

İşte SBS şampiyonu

Seviye Belirleme Sınavı'nın (SBS) Çankırı il birincisi Büşra Cambaz, birincilik sevincini ailesi ve öğretmenleriyle kutladı.

SBS Çankırı birincisi Büşra Cambaz, bütün soruları doğru cevaplayarak 500 puan aldı. Elde ettiği başarıda ailesinin, okulunun ve dershanesinin büyük başarısı olduğunu, ailesinin kendisini başarı konusunda inandırdığını açıklayan Canbaz, ''Annem ve babam bana çok yardımcı oldular ve başaracağım konusunda beni inandırdılar. Zaten inancı olmayanın başarısı da olmaz. Bu yüksek moralle sınava girdim ve başarıyı yakaladım''dedi.

Her veli gibi çocuklarının başarısı için gayret ve çaba harcadıklarını aktaran Sündüs-Mustafa Canbaz çifti ise, ''Bu başarıda sadece bizim emeğimiz yok. Okulumuzun ve dershanemizin başarısı daha büyük'' diye konuştu.

SBS'de Çankırı'da ilk sekizde 7 başarı yakaladıklarını açıklayan Çankırı Anafen Dershanesi Müdürü Hasan Koz, ''Maltepe Dershanesi İlköğretim Şubesi olarak büyük bir başarı yakaladık. 1992 yılından beri başarı çıtamızı yükseltiyoruz. İlköğretim 8. sınıflarda SBS'de Türkiye 1. başarısını elde ettik. Bu başarı sadece bize ait değildir, Karatekin İlköğretim Okulu'nun da başarıda büyük payı vardır. Kendilerine teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 18:25:14
Güncelleme :11 Temmuz 2009 Cumartesi 18:31:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayhan IP: 85.98.2.xxx Tarih : 18.07.2009 17:02:07

öğrenciyi ve ANAFEN DERSANESİNİ tebrik ederim