7
Mayıs
2024
Salı
ÇANKIRI

Kaza kurbanlarına hazin tören

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişi, bugün gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

Trafik kazasında hayatını kaybeden minibüs sürücüsü ve Ahi Yaran Derneği üyesi 2 kişinin cenazesi sabah saatlerinde Çankırı Devlet Hastanesi morgundan alınarak Büyük Cami'ye getirildi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, Garnizon Komutanı Jandarma Kd. Albay Engin Kabadaş, Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Albay Tacettin Soykök ile yaklaşık 3 bin kişilik bir kalabalık katıldı. Kazada hayatını kaybedenlerin sevenleri cenaze namazında göz yaşlarını tutamadı.

Büyük Camii'de kılınan cenaze namazlarının ardından Mesut Tekmen ve Sinan Yarahmet Çankırı Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilirken, kazada hayatını kaybeden minibüs sürücüsü Şaban Çakır ise Korgun'un Çukurören köyünde defnedildi.

KAZA

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinden Çavundur'daki bir termal tesise dinlenmek için giden Çankırı Ahi Yaran ekibini taşıyan Şaban Çakır idaresindeki 18 DD 380 plakalı minibüs, dün sabah saatlerinde Hocahasan mevkisinde devrilmiş, minibüste bulunan 19 kişiden 3'ü hayatını kaybetmiş, 16'sı ise yaralanmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 16:36:55
Güncelleme :23 Mart 2009 Pazartesi 16:40:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?