6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANKIRI

'Kentsel dönüşüm' muhtarlara anlatıldı

Çankırı Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğinde hazırlanan ve SİT alanı dışındaki eski Çankırı olarak bilinen bölgeyi kapsayan "Kentsel Dönüşüm Projesi" Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından mahalle muhtarlarına anlatıldı.

Dr. Rıfkı Kamil Urga Çankırı Araştırmaları Merkezi'nde düzenlenen ve Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Semerci, Tuncay Haskılıç ile birim müdürlerinin de hazır bulunduğu bilgilendirme toplantısında bir konuşma yapan Başkan İrfan Dinç, 'Kentsel Dönüşüm Projesi' ile Çankırı'nın adeta yeniden şekilleneceğini söyledi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) bölgede çalışmalarını tamamlanmak üzere olduğunu ve önümüzdeki günlerde protokolün imzalanacağını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Kentsel Dönüşüm Projesi bölgeye değer katacak çok güzel bir proje oldu. Projenin tamamlanmasıyla yeşil alanları, ticaret merkezleri ile Çankırı daha modern bir görünüme kavuşacak" dedi.

Toplantıda muhtarların mahalleleri ile ilgili sorunlarını da dinleyen Başkan Dinç, Çankırı genelinde yoğun bir çalışma programı uyguladıklarını belirterek, hedeflerinin Çankırı'yı tüm problemlerinin çözülmüş, yaşanılması keyifli bir kent haline getirmek olduğunu söyledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2008 Salı 09:51:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?