3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

Kick boksculara ödül

ÇANKIRI BELEDİYESİ'NDEN KİCK BOKSCULARA ÖDÜL

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Belediyespor Kick Boks Takımı'ndan Türkiye ikincisi olan sporcuları ödüllendirdi.

Antalya'da 20-24 Nisan tarihleri arasında yapılan Büyüklerin K1 Contact, Low Kick, Light Contact, Gençlerin Light Contact ve Miniklerin Semi Contact branşında ter döktüğü Türkiye Kick Boks Şampiyonası 62 ilden bin 506 sporcunun katılımı ile yapıldı.

Şampiyonada Çankırı Belediyespor Kick Boks büyükler kategorisinde Eda Ayaz, gençler kategorisinde Habib Göktaş Türkiye ikincisi oldular. Belediye Başkanı Dinç, başarılı sporcular ve antrenörleri Hasan Aslan'ı altınla ödüllendirdi.

Çankırı'da yetişen sporcuların hem Türkiye'de hem de dünyada derece yapmasından dolayı onur duyduğunu belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Sporcularımızın başarısı sadece bizleri değil, bu şehirde yaşayan bütün insanları mutlu eder. Benim idealim, hedefim Çankırı'da en az 10 bin gence amatör alanda spor yaptırmaktır. İnşallah şartlar elverdiği zaman hedeflediğimiz projelere başlayacağız. Ben, Çankırı'yı en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı ve antrenörleri Hasan Aslan'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum'' dedi.

Şampiyona hakkında bilgi veren Belediyespor Kick Boks Takımı antrenörü Hasan Aslan ise, "Altın madalyayı kıl payı kaçırdık. Sporcularımız final müsabakalarında rakiplerine değil, heyecanlarına yenildiler. Fakat ilerleyen zaman diliminde sporcularımızdan Avrupa ve dünya dereceleri bekliyoruz" diye konuştu.

Aslan, Belediye Başkanı İrfan Dinç'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

ÇANKIRI BELEDİYESİ'NDEN KİCK BOKSCULARA ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 14:45:00
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 14:49:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?