7
Mayıs
2024
Salı
ÇANKIRI

Kilit parke çalışmaları sürüyor

ÇANKIRI BELEDİYESİ KİLİT PARKE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çankırı Belediyesi altyapı çalışmaları devam ediyor.

Çankırı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çankırı Lisesi ile Çankırı Karatekin Üniversitesi ek hizmet binası arasında bulunan Geçit Sokak ve siteler yolunda kilitli parke ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Demiryoluna paralel olan sitelere hizmet veren yol, Çankırı Lisesi'ne dönüş istikametindeki özel mülkiyet sebebiyle uzun süredir açılamıyordu. 2008 yılında Çankırı Belediyesi tarafından gerekli kamulaştırma yapılarak yol genişletildi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgede devam eden çalışmalarla 2 bin 200 metrekare yol parkesi yanında, kaldırımlara 300 metrekare kilitli parke döşeyecek. Ayrıca kısa bir süre sonra tamamlanacak çalışmalarla güzergaha 360 metre bordür ile 186 metre uzunluğunda yağmur şebekesi de döşenecek.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, doğalgaz ve diğer altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra yol çalışmasına başladıklarını belirterek, "Ekiplerimiz zorlu hava şartlarına rağmen yoğun biçimde çalışmalarını sürdürüyor. Kent merkezinde yaya ve araçlar için önemli bir geçiş noktası olan bu bölgedeki çalışmaları kısa bir sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız'' dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2009 Cuma 18:00:03
Güncelleme :25 Aralık 2009 Cuma 20:15:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?