7
Mayıs
2024
Salı
ÇANKIRI

Liselilerden örnek davranış

NEVZAT AYAZ ÖĞRETMEN LİSESİ'NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Çankırı Nevzat Ayaz Anadolu Öğretmen Lisesi Yabancı Dil Kulübü Öğrencileri, Ilgaz'ın Kuşçayırı köyü ilköğretim okulundaki öğrencilere, kendi aralarında ve yakın çevrelerinden topladıkları kitaplar ve çeşitli kırtasiye malzemelerini hediye etti.

Nevzat Ayaz Öğretmen Lisesi öğrencileri örnek bir davranışa imza attı. Öğrenciler, topladıkları kitapları, defterleri, kalemleri ve çeşitli eğitim öğretim araçlarını bir köy okuluna hediye ettiler. Kuşçayırı köyü ilköğretim okulu öğretmeni Ahmet Göktaş'ın kendilerinin eski bir öğrencisi olduğunu söyleyen Çankırı Nevzat Ayaz Öğretmen Lisesi Müdürü Güngör Çalışkan, Göktaş ile görüşerek öğrencilerin eksiklerini tespit ettiklerini, okullarının Yabancı Dil Kulübü öğrencileri tarafından bu eksiklerin

karşılanarak köye gittiklerini söyledi. Öğrenciler arasında bu tür yardımlaşma duygusunun önemli olduğunu ifade eden Çalışkan, bu yardımın kendilerini duygulandırdığını sözlerine ekledi.

Nevzat Ayaz Öğretmen Lisesi öğrencileri tarafından yapılan yardımların ilköğretim öğrencileri arasında dayanışma duygusunu güçlendireceğini belirten Çalışkan, ''Eski mezunumuz Ahmet Göktaş, öğrenciler tarafından yapılan bu yardımları gördüğünde çok duygulandı. Çok sevindi'' diye konuştu.

NEVZAT AYAZ ÖĞRETMEN LİSESİ'NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 22:10:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?