8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇANKIRI

Lösemi hastası Berk'e yardım

Çankırı'da Kronik Myeloid Lösemi hastası olan Berk Efe için başlatılan kampanyada toplanan yardımlar Vali Şemsettin Uzun tarafından Berk'in annesine teslim edildi.

Çankırı Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Anneler Derneği Çankırı Şubesince başlatılan kampanya çerçevesinde iki ay gibi kısa bir sürede 54 bin 363 TL toplandı.

Yardım kampanyası hakkında bilgi veren Çankırı Emniyet Müdürü Nurettin Örnek, ''2 aylık bir sürede amacımıza ulaştık. Halkımız bu yardım kampanyasında bende varım diyerek katkılarını esirgemedi. Tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Toplanan bu para Berk evladımızın tedavisi için kullanılacak. Umarım en kısa sürede istenilen donör bulunur ve Berk evladımız sağlığına kavuşur'' dedi.

Çankırı Emniyet Müdürlüğü brifing salonunda yapılan toplantıda toplanan yardımlar Berk Efe'nin annesine teslim edildi. Berk Efe'nin annesine zarfı takdim eden Vali Şemsettin Uzun, Türk halkının yardımsever bir millet olduğunu belirterek, ''Böylesi önemli ve örnek olacak bir kampanyayı başlatmak bizim için çok önemliydi. Tüm duyarlı vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz yardım sever bir milletiz'' diye konuştu.

Yapılan toplantıda Çankırı genelinde yapılan taramalar sonucunda 3 çocuğun daha lösemi hastası olduğu ve şu anda o çocukların isimlerinin gizli tutulduğu belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 18:36:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
firdes ateş IP: 78.174.227.xxx Tarih : 16.04.2009 21:39:51

bence şu yandaki resim çok akılsızca ama yazınızı okudum ve çok beğendim