3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

MHP İl İstişare toplantısı yapıldı

MHP ÇANKIRI İL İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Cumali Durmuş, "Mecliste MHP olmasaydı ülke eyaletler haline dönüşmüştü. MHP'nin dik duruşu sayesinde bunların önlendi" dedi.

MHP Çankırı İl İstişare Toplantısı yapıldı. Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş, Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan, 21. dönem Çankırı Milletvekili İrfan Keleş ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Cumali Durmuş, AK parti iktidarı döneminde sokaktaki bir çok insanın aç kaldığını savunarak, "Türkiye, geçmiş 86 yılı hiçe sayan bir iktidar görmemiştir. Geçmişte o zor günlerde yapılan çalışmaların hepsini yok sayıyorlar. Elde ettikleri zenginliklerle kendilerini zengin eden başka bir parti yoktur. Herkesin bir hesap dönemi vardır. Bunlarda o dönemin yaklaştığın hissederek korkuya kapılıyorlar" dedi. Genel seçimlerin 7 Kasımda yapılacağını öne süren Durmuş, "Hükümet 7 Kasıma kadar gidebilecek. Seçim hazırlıkları da bu yönde" diye konuştu. Mecliste MHP'nin bulunmasının çok önemli olduğunu söyleyen Durmuş, "Mecliste MHP olmasaydı ülke eyaletler haline dönüşmüştü. MHP'nin dik duruşu sayesinde bunların önlendi" dedi.

Taş atan çocuklar konusuna da değinen Durmuş, "O taş atan çocuklar masum ya, Türk milleti çocuk konusunda merhametli ya. Ama o merhameti suiistimal ediyorlar. O taş atan çocuklar milletin ve devletin malına zarar veriyor. 17 yaşındaki bir genç kızımızı yakarak katletmekten çekinmeyen bir mantığın elçisidir. PKK ile ilgili bölücü örgütlerle ilgili bir problemimiz olmasa, siyasi iktidar bunları şımartmamış olsa tabii ki çocuklarla ilgili, geleceğimizin teminatları ile ilgili çok daha iyi düzenlemeler yapma imkanımız olur" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2010 Pazar 20:18:04
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 09:26:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?