3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

MMP Başkanı kazayı şüpheli buldu

MMP LİDERİNİN KONVOYUNDA TRAFİK KAZASI: 5 YARALI

Milliyetçi ve Muhafazakar Parti (MMP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz'ın konvoyundaki araç trafik kazası geçirdi. Kazada 5 kişi yaralandı. Yılmaz, ''Umarız ikinci bir Muhsin Yazıcıoğlu vakası ile karşı karşıya değilizdir'' dedi.

Çankırı'da partisinin il binasının açılışına katılan Yılmaz'ın konvoyunda bulunan araçlarından biri Çankırı'dan ayrılırken kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre Yılmaz'ın konvoyunda bulunan araçlardan Osman Erdoğan'ın kullandığı 34 HMA 17 plakalı otomobil, şehir çıkışındaki benzinlikte mola vermek isterken aynı yönde seyreden Muharrem İlyas'ın kullandığı 37 PN 372 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Erdoğan ağır yaralanırken, otomobilde bulunan Burcu Gümüş, Seyhan Songül, Melek Pınarbaşı, Gürsel Birsel hafif şekilde yaralandı. Yaralılar Çankırı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 

"UMARIZ YENİ BİR MUHSİN YAZICI VAKASI DEĞİLDİR"

Kazanın ardından bir açıklama yapan Yılmaz, "Partimizin il binasını açılışını coşkulu bir şekilde yaptıktan sonra dönüşte mola vermek üzere petrol ofisine gireceğimiz esnada benim de içersinde bulunduğum araç döndü konvoydaki diğer araca kamyon çarptı. Garip şeyler oluyor bu ülkede, inşallah düşündüğümüz gibi art niyet yoktur. Arkadaşlarımız araştıracak. Emniyet müdürümüz burada. 5 kişi yaralı. Şoförün durumu ağırdı'' diye konuştu.

Kazanın altında başka bir şeyin çıkmamasını umduklarını söyleyen Yılmaz, ''Bu aracın arkada araçlar olmasına ve sinyal verilmesine rağmen biçmek üzere bu kadar hızlı gelmesi çok anlamlı degil. İnşallah altında bir şey yoktur ' şeklinde konuştu

Yaşanan olayın Muhsin Yazıcıoğlu'nun başına gelenler gibi bir vaka olmamasını temenni ettiğini dile getiren Yılmaz, ''Tabi biz MHP'de genel başkanlığa adaylığımız koyduk. Sonra MMP kuruluşunu yaptık. İllerimizde hızla teşkilatlanırken böyle bir vakanın olması düşündürücü. Türkiye'de yeni insanların siyasete girmesi gerekiyor. Umarız yeni bir Muhsin Yazıcıoğlu vakası değildir. Muhsin başkanın başına gelenler gibi bir vaka değildir inşallah. Yetkililerin olayı aydınlatacağına inanıyoruz'' ifadelerini kullandı

MMP LİDERİNİN KONVOYUNDA TRAFİK KAZASI: 5 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2010 Pazar 09:29:00
Güncelleme :13 Haziran 2010 Pazar 13:09:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?