7
Mayıs
2024
Salı
ÇANKIRI

Ormancılara iletişim dersi

Çankırı Orman İşletme Müdürlüğü üst düzey yöneticileri ''Sunum, Hitabet ve Raporlama Teknikleri'' konularında bir günlük eğitime alındı.

Çankırı merkez, Çerkeş, Eskipazar ve Ilgaz orman işletme müdürlüklerinde görevli müdür, müdür yardımcısı ve işletme şeflerinin katıldığı 30 yöneticiye Eğitimci Şenol Önen tarafından seminer verildi.

Yöneticilerin karar alma, uygulama ve denetim konularında eğitmek, eksiklerini gidermek, iletişim yoluyla kendilerini ifade edebilmelerine yönelik düzenlenen eğitim semineri öncesi İşletme Müdürü Sami Yılmaz ve Ankara Orman Bölge Müdürlüğü Planlama ve Proje Şube Müdürü Mehmet Erol seminerin faydalı olması temennisinde bulundu.

Slayt eşliğinde verilen seminerde Önen, akıcı dille, katılımcıları da etkin kılarak yazılı, sözlü, görsel iletişimin tamamını kapsayan sunumunda örnekler vererek günlük hayatta ve iş hayatında ihtiyaç duyulan konularda kapsamlı bilgi verdi.

Kişinin birey ve topluluklara hitap etmeden önce yapacağı hazırlık, nasıl başlayacağı, nasıl sürdüreceği, nelere dikkat edeceği, nasıl tamamlayacağına ilişkin konuların anlatıldığı seminerin Ankara'dan sonra ikincisin Çankırı'da verildiği ifade edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 20:15:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?