3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

Otobüs sürücüleri eğitimde

ÇANKIRI'DAKİ HALK OTOBÜSÜ SÜRÜCÜLERİ EĞİTİME ALINDI

Çankırı Belediyesi tarafından şehir içi özel halk otobüs sürücülerine yönelik düzenlenen eğitim semineri gerçekleştirildi.

Dr. İrfan Mısırlı'nın verdiği eğitim seminerine kentteki halk otobüsü kullanan sürücüler katıldı. Halk otobüslerine binen vatandaşların birer müşteri olduğunu ve bu müşterilerin mat ve tuş edilmesi gereken kişiler olmadığını belirten Dr. Mısırlı, ''Müşteri bir dosttur. Müşteriler rakam değil, bizim gibi etten ve kemikten oluşan birisidir. Müşteri bize değil, biz müşteriye bağımlıyız. Müşteri, işe engel olan değil, işin amacıdır. Müşterinin bizi araması bir lütuftur, bizim ona yaptığımız hizmet ise bir

lütuf değildir. Müşteriyi, sadece ticari bir araç olarak görmeyiniz. O da bizim gibi insandır. Müşteri, tartışılacak veya alay edilebilecek biri değildir'' dedi.

Sürücüler, eğitim seminerinin çok faydalı olduğunu ifade ederken, kendilerinin de müşteriler gibi insan olduklarını, düğmeye basılıp yönlendirilen bir makine veya bir robot gibi görülmemelerini, saygı ve sevgi çerçevesinde karşılıklı hareket edilmesi ile daha güzel hizmet sunulabileceğini kaydettiler.

ÇANKIRI'DAKİ HALK OTOBÜSÜ SÜRÜCÜLERİ EĞİTİME ALINDI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2010 Salı 17:35:01
Güncelleme :28 Aralık 2010 Salı 23:01:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?