8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇANKIRI

Polis eşleri yemekte buluştu

POLİS EŞLERİ YARDIM YEMEĞİNDE BULUŞTU

Çankırı'da polis eşleri Emniyet Teşkilatı Mensupları Bayanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin organize ettiği dayanışma ve yardımlaşma yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğe Çankırı Valisi Şemsettin Uzun'un eşi Gülserin Uzun, Belediye Başkanı İrfan Dinç'in eşi Zeynep Dinç, Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu'nun eşi Hatice Zoroğlu, çok sayıda davetli ve emniyet teşkilatı personeli eşleri katıldı.

Çankırı Emniyet Müdürü'nün eşi Hatice Zoroğlu , böyle önemli bir organizasyonda bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, fahri başkanları Gülserin Uzun öncülüğünde yapılan çekilişte katkısı olan herkese teşekkür etti.

Zor şartlar altında eğitimlerini sürdüren teşkilat mensuplarının çocuklarına yardım için bir araya geldiklerini ifade eden Zoroğlu, ''Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği Çankırı Şubesi üyelerimiz ve polis memurları ile birlikte gönüllülük, özveri ve fedakarlık gerektiren çalışmalarımızın sonucunda zor şartlar altında okuyan meslektaşlarımızın çocuklarına bir nebze de olsa katkıda bulunmak bizi mutlu etmektedir'' dedi.

Zoroğlu bu yıl teşkilat mensuplarından oluşan 17 öğrenciye burs verecekleri söyledi.

Derneğin katkılarıyla üniversite eğitimini tamamlayarak İngilizce öğretmeni olan Dilek Tosun da yemeğe katılarak, "Ben de bir polis memuru çocuğuyum. 4 yıl üniversite hayatım boyunca Emniyet Mensupları Hanımlar Derneği'nden burs aldım. Bu bursların hem maddi hem de manevi çok büyük katkısı oldu. Bu yemekte bulunarak hem maddi hem manevi katkıda bulunarak yardımcı olmak istedim. Emniyet mensupları ve Emniyet Mensupları Hamınları Derneği'ne çok teşekkür ediyorum. burs aldığım yere ben de yardımda bulunarak

başka öğrencilerin okumasına katkı sağlamak için buradayım'' diye konuştu.

Yemek çekilişlerin ardından sona erdi.

POLİS EŞLERİ YARDIM YEMEĞİNDE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2009 Cumartesi 19:48:05
Güncelleme :26 Aralık 2009 Cumartesi 20:39:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?