3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

Polisler yaşlıları unutmadı

ÇANKIRILI POLİSLERDEN HUZUREVİNE ZİYARET

Çankırı Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği'nde görevli polis memurları İsmail Özdemir Huzurevi'ni ziyaret ettiler.

Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Başkomiser Volkan Yalçın Şen tarafından yürütülen proje kapsamında polis memurları Ali Serkan Öngör, Mürsel Usta ve Ayşegül Ay, huzurevini ziyaret ederek huzurevi sakinleri ile sohbet ettiler.

Polis memuru Ayşegül Ay, ziyarette yaşlılara çikolata ikram ederek gönüllerini aldı. Huzurevi sakinleri ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, polislerden tekrar ziyaretlerine gelmelerini istediler.

ÇANKIRILI POLİSLERDEN HUZUREVİNE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 15:24:04
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 17:30:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KENAN GÜREL IP: 85.106.171.xxx Tarih : 11.04.2010 23:14:01

POLİS TEŞKİLATININ 165.Cİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM.GÖREV YAPAN TÜM EMNİYET TEŞKİLATINDA GÖREV YAPAN RÜTBELİ VE RÜTBESİZ  POLİSLERİMİZİN MESLEK HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİM.ŞEHİT OLAN MEŞLEKTAŞLARIMIZA ALLAHDAN RAHMET DİLERİM. MEKANLARI CENNET OLSUN.GÖREVİ BAŞINDA GAZİ OLAN MESLEKLAŞLARIMIZA İSE ACİL ŞİFALAR DİLERİM.AYRICA ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINA  ALLAHDAN SABIR DİLİYORUM.TABİKİ YAŞLILARI UNUTMAMALARI GEREKİR ÇÜNKÜ DÜNYAYA GELEN İNSAN YAŞLILIK EVREMİNİ GÖRECEKLERDİR.AYRICA BİR İNSANLIK GÖREVİDİR YAŞLILARIMIZI ZİYARET ETMEK ÇOK GÜZEL BİR DUYGUDUR.EMEĞİ GEÇEN MESLEKTAŞLARIMA AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM.MESLEK HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİM.BU GÖREVİN SADECE POLİS GÜNÜNDE DEĞİL SIK SIK YAPILMASINI DİLİYORUM.HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM