3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

Polisten öğrencilere Ilgaz gezisi

ÇANKIRI POLİSİNDEN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK GEZİ PROGRAMI

Çankırı Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği'nce düzenlenen "Bir Dilek Tut" projesi kapsamında başarılı 20 öğrenci, Ilgaz Dağı'na geziye götürüldü.

Çankırı Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Çocuk Şube Müdürü Aydın Elidar, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Volkan Yalçınşen, Çankırı Emniyet Müdürlüğü Rehberlik ve Danışmanlık Büro Amirliği'nden Psikolog Deniz Gül Demirbilek ve memurlarının katıldığı gezide polislerle öğrenciler kartopu oynayarak gönüllerince eğlendi.

Program kapsamında öğrenciler ilk olarak Ilgaz Bölge Trafik Denetleme Amirliği'ni ziyaret etti. Burada öğrencilere trafik kuralları hakkında bilgiler verildi. Çankırılı öğrenciler buradaki eğitimin ardından Doruk Otel'e geçtiler. Burada öğrenciler, polis memurları ile kar topu oynadıktan sonra birlikte mangal yapılıp yemek yediler.

Ilgaz Dağı Milli Parkı'nda telesiyeje binen öğrencilerin mutlulukları yüzlerine yansıdı. İlk kez telesiyeje bindiklerini söyleyen öğrenciler, kendilerine bu imkanı sunan Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ve polislere teşekkür ettiler. Telesiyej ile yapılan gezinin ardından polis memurları ile öğrenciler, zirveye çıkarak burada kendileri için dilek tuttular.

Toplum Destekli Polis Projesi hakkında bilgi veren Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, bu kapsamda halk ile polis arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla 'Bir Dilek Tut' projesi için ilk adımı attıklarını belirterek, "20 öğrenci ile başladığımız 'Bir Dilek Tut' projesini önümüzdeki süreçte daha da geliştirilerek sürdürülecek'' dedi.

ÇANKIRI POLİSİNDEN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK GEZİ PROGRAMI
ÇANKIRI POLİSİNDEN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK GEZİ PROGRAMI
ÇANKIRI POLİSİNDEN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK GEZİ PROGRAMI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2010 Pazar 18:38:01
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 09:39:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?