7
Mayıs
2024
Salı
ÇANKIRI

Rektör Savaş'tan Dinç'e ziyaret

Çankırı Karatekin Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, yeniden başkan seçilen Belediye Başkanı İrfan Dinç'i makamında ziyaret ederek, tebrik etti.

Ziyaret sırasında Çankırı Karatekin Üniversitesi olarak bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, üniversitenin kısa bir sürede büyük mesafeler katettiğini belirterek, hem fiziki mekanların hazırlanması hem de akademik personel ve yapılanma açısından daha önce kurulan üniversitelerin de önünde olduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Belediyesi ve Çankırı halkı olarak her zaman üniversitenin yanında olduklarını ifade etti.

Çankırı Belediyesi'nin imkanlarının sınırlı olmasına rağmen üniversite söz konusu olduğunda imkanları sonuna kadar zorladıklarını ifade eden Başkan Dinç, "Üniversitemiz yakın gelecekte Çankırı'nın ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine önemli katkı sağlayacak. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üniversitemizle yoğun bir işbirliği ve dayanışma içinde olacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 09:40:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?