8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇANKIRI

Şehit ailelerine söz verdi

Çankırı Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Teke ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı İrfan Dinç'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette bir konuşma yapan Çankırı Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Teke, "Bizlerin mücadelesi bu vatan uğruna canlarını feda edenlerin mücadelesidir. Bizler de memleketimiz için faydalı çalışmalara imza atmak istiyoruz. Onun içindir ki hep bir aradayız. Çankırı'daki şehit ve gazi aileleri olarak hepimiz bir arada, dimdik ve ayaktayız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç de, "Sizleri kalabalık bir şekilde burada görmek beni çok duygulandırdı. Üç dört kişi ile de gelebilirdiniz. Bunca işiniz ve gücünüz varken bu kadar kalabalık bir şekilde teşrif etmeniz bizleri inanın çok mutlu etmiştir. Belediye Başkanı olarak daha önce de olduğu gibi şu andan itibaren de yine yanınızda olacağım. Bu konuda kesinlikle tereddüt etmeyin. Üstümüze ne vazife olursa ne görev düşüyorsa her zaman hizmetinizdeyiz. Ayrıca içerisinde şehitlerimizi temsil eden bir anıtın bulunduğu Şehitlik Parkı projesi üzerinde çalışıyoruz. Tamamlandığında hem sizlere layık, hem de kentimize yakışır bir eser kazandırmanın peşindeyiz" şeklinde konuştu.

Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Teke, ziyaret sırasında içerisinde Çankırı'nın tüm şehitlerinin fotoğraflarının bulunduğu bir panoyu Belediye Başkanı Dinç'e takdim etti. Ziyaret topluca çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 21:27:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yüksel TEKE IP: 88.232.117.xxx Tarih : 2.09.2010 15:55:18

Sayın başkanımızın verdigi sözü sabırla yerine getirmesini bekliyoruz.