3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

Sivil toplum kuruluşları buluştu

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ÇANKIRI İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Çankırı'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları (STK) Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde bir araya gelerek ilin güncel sorunlarını tartıştı.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Hayrettin Çelikten'in talebi üzerine bir araya gelen 53 STK temsilcisi şehrin geleceği için neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu.

ÇTSO Başkanı Hayrettin Çelikten, sivil toplum kuruluşlarının Çankırı için bir araya gelmesinin önemli olduğuna dikkat çekerek, bu toplantıların sık sık yapılması gerektiğini söyledi.

Çankırı'nın ekonomik, sosyal ve kültürel sorunlarının bundan sonra oluşturacakları platform aracılığıyla sık sık değerlendirilip, çözüm önerileri getirileceğini dile getiren Çelikten, katılımcılara teşekkür etti.

Çelikten'in ardından söz alan bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ise, Çankırı'nın sorunlarına değinerek, sorunların çözümü açısından geniş katılımın gerektiğini kaydederek, bu nedenle birlikte hareket edilmesi temennisinde bulundular.

Bir sonraki toplantının gündeminin belirlenmesi için STK temsilcilerinden oluşan 11 kişilik yürütme kurulu oluşturulmasının ardından toplantı sona erdi.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ÇANKIRI İÇİN BİR ARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 17:04:00
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 18:11:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?