5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANKIRI

Sosyal tesislere internet

ÇANKIRI'nın İnaçköy Mevkii'nde ekonomik durumu iyi olmayanlar için yaptırılan '1+1' dairelerden oluşan TOKİ sosyal konutlarına devlet tarafından bedava internet hizmeti götürüldü.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDF) tarafından alınan 10 bilgisayar ile oluşturulan internet evinden 284 konutun yer aldığı sosyal konutlarda bulunanlar ve çocuklar ücretsiz yararlanabilecek. İnternet evinin açılışında konuşan Belediye Başkanı İrfan Dinç, hizmete giren internet evinin yanında belediye olarak diğer ihtiyaçları karşılayacaklarını anlatırken, şöyle konuştu:

"Yavrularımızın çok iyi yetişmelerini ve önemli mevkilerde olmalarını istiyoruz. Bölgede sayın Valimiz TOKİ İlkokulunu ve anaokulunu açtı, biz de ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olduk. Bundan sonra da buranın ihtiyaçları için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız."

Vali Vahdettin Özcan, bölgede oturanların her zaman yanlarında olduklarını belirterek, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve yaşlı bir TOKİ sakini ile birlikte 'Derslik İnternet' adı verilen bedava internet merkezini hizmete açtı. Açılış için bölgeye giden Vali Vahdettin Özcan ve beraberindekiler, TOKİ bölgesine gelişlerinde olduğu gibi gidişlerinde de davul zurna eşliğinde uğurlandı.

...
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2013 Perşembe 12:55:01
Güncelleme :11 Nisan 2013 Perşembe 13:02:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?