3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

TMO kuyruğundakilere kumanya

ÇANKIRI ZİRAAT ODASI'NDAN TMO KUYRUĞUNDA BEKLEYEN ÇİFTÇİLERE KUMANYA DESTEĞİ

Çankırı Ziraat Odası Başkanlığı, Toprak Mahsulleri Ofisi'ne (TMO) mahsulünü vermek için gelen çiftçilere kumanya dağıttı.

Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, Jandarma Komutanı Albay İsmail Duvan, Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ve Çankırı Ziraat Odası başkanı Nejat Gamzeli TMO'ya ürününü satmak için sırada bekleyen çiftçilere içinde döner ekmek ve ayran bulunan kumanya dağıttı.

Dağıtım sırasında Vali Şemsettin Uzun, çiftçilerle sohbet ederek herhangi bir sorunlarının olup olmadığını sordu. Çiftçiler, alım fiyatlarının düşük olmasından şikayet ederek, Borsanın kendilerine yardımcı olmadığını iddia ettiler. Sıranın ardından ofisteki alımları inceleyen Uzun, sıralarda sıkıntı olup olmaması için ofis yetkililerine uyarılarda bulundu.

Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli, özellikle hasat zamanı ofise gelen çiftçilerin çeşitli sorunlar yaşadığını dile getirerek, ''Geçmiş yıllarda en fazla sorun ve şikayet konusu lavabo konusu idi. Bunun için seyyar bir lavabo yaptık ve bu sorunu çözmeye çalıştık" dedi.

Ofis için kuyrukta bekleyen çiftçilerle de sohbet eden Gamzeli, çiftçilere kumanya ve su dağıttıktan sonra şapka hediye etti.

ÇANKIRI ZİRAAT ODASI'NDAN TMO KUYRUĞUNDA BEKLEYEN ÇİFTÇİLERE KUMANYA DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 19:15:03
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 10:06:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?