8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇANKIRI

TSO'ya 'vadeli iş yeri edindirme' kredisi

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası ile Vakıfbank arasında kredi protokolü imzalandı.

Protokolü, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen törende Oda Başkanı Hayrettin Çelikten ve Vakıfbank Ankara 2. Bölge Müdürü Zafer Belli imzaladı.

Protokol imza töreninde konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çelikten, dünya genelinde ciddi bir ekonomik kriz yaşandığını hatırlatarak, amaçlarının esnaf ve sanayiciyi rahatlatacak çözümler bulmak olduğunu dile getirdi.

Vakıfbank Ankara 2. Bölge Müdürü Zafer Belli ise, ''Vakıfbank, sağladığı kaynakla, her türlü ihtiyaca göre geliştirdiği kredi çeşitleri ve bankacılık ürünlerini, düşük faiz, uygun vade, kolay ödeme koşulları ve kullanım kolaylığı ile reel sektörün hizmetine sunmaya devam ediyor'' dedi.

İmzalanan protokole göre, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine 10 yıla kadar vadeli işyeri edindirme kredisi ve 5 yıla kadar vadeli işletme ihtiyaç kredisi sunuluyor.

Üyeler, Vakıfbank'tan işletme ihtiyaç kredilerini yüzde 1,39'den başlayan faiz oranıyla kullanılabilecekler. Ayrıca, pakette Eximbank veya banka kaynağından oluşan döviz ve TL ihracat kredileri ile orta ve uzun vadeli yatırım kredisi kullanma imkanı da sağlanıyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2009 Cuma 18:18:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?