3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

U-14 takımına tam destek

ÇANKIRI BELEDİYESİ'NDEN U-14 TAKIMINA DESTEK

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, U-17 takımının ardından Türkiye Şampiyonası'na hazırlanan Çankırı Belediyespor U-14 amatör futbol takımına da destek verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yıllık faaliyet programında yer alan U-14 takımları Türkiye Şampiyonası'nda Çankırı'yı temsil etme hakkını Çankırı Belediyespor U-14 takımı elde etti. Çankırı'da yapılan elemelerde rakiplerine üstünlük sağlayan Belediyespor U 14 takımı hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

Bolu'da 29 Nisan 2 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan U-14 Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren genç futbolcuları ziyaret eden Dinç, "Çankırı'daki bütün amatör branşların her zamanki gibi yanında olacağız. Çankırı'nın gençleri kendilerine değer verildiğinde neler yapabileceklerini geçmiş zamanlarda gösterdikleri gibi, gelecekte de göstereceklerdir. İmkanlar elverişli duruma geldiğinde amatör branşlar için yatırımlarımız ve projelerimiz var, en kısa zamanda gerçekleştireceğiz. Sporun geleceği için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 19:46:00
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 09:41:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?