6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANKIRI

Ücretsiz sinema günleri

Çankırı Belediyesi’nin kültürel etkinlikleri çerçevesinde ücretsiz sinema günleri başladı.


4 gün sürecek sinema etkinliklerinde Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği Beyaz Melek filmi gösteriliyor


Müstakil sineması bulunmayan Çankırı’da 100. Yıl Kültür Merkezi’nin toplantı salonu sinema olarak işletiliyor. Kentte sadece Belediye tarafından küçükler için yaptırılan mini sinema bulunuyor.



Çankırı Belediyesi’nce düzenlenen sinema günlerinin ilk seansına belediye Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nde kurs gören bayanlar topla halde katıldılar. Beyaz Melek filmine hayran kaldıklarını belirten bayanlar arasında hayatlarında ilk kez sinemaya giden bayanların da olduğu gözlendi.



Daha önceki yıllarda da sinema ve tiyatro günleri düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, 8 Şubat’a kadar her gün iki ve üç seans halinde vizyondaki Beyaz Melek filminin gösterimini yapacaklarını belirterek “Sinema çok önemli bir kültür. Çocuklarımıza mini sinemada sinema kültürünü veriyoruz. Büyükler için de şu an belediye arsası üzerine inşaatı devam eden modern alışveriş merkezinin en üst katına projede sinema salonları koydurduk. İnşaat tamamlandığında Çankırı müstakil sinema salonlarına kavuşmuş olacak” diye konuştu.



Beyaz Melek filmini izlemek isteyenlerin Belediye Beyaz Masadan ücretsiz biletlerini almaları gerekiyor. Beyaz Melek Filminin gösterimi 05 Şubat Salı : Saat 13.30-16.00 ve 20.30, 06 Şubat Çarşamba : Saat 16.00 – 20.30, 07 Şubat Perşembe : Saat 16.00 – 20.30.

haber18.com
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2008 Çarşamba 18:29:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?