7
Mayıs
2024
Salı
ÇANKIRI

Üvey anneden insanlık dersi

ÜVEY ANNEDEN İNSANLIK DERSİ

Çankırı'da yatağa mahkum gencin tüm bakımı üvey annesi tarafından yapılıyor.

İlerlemiş yaşına rağmen tüm zorluklara göğüs gererek üvey oğluna gözü gibi bakan Satı Akdoğan (62), insanlık dersi veriyor. Mayıs ayında yüksek tansiyona bağlı olarak felç geçiren Mehmet Akdoğan (30), bir süre hastanede yattıktan sonra taburcu edildi.

Genç yaşta üvey oğlunun felç geçirmesinin aile içinde büyük üzüntüye yol açtığını söyleyen Satı Akdoğan, eşi Adem Akdoğan'ın ilk eşinden olan oğlunun yatağa bağımlı olarak yaşadığını, tüm ihtiyaçlarının kendisi tarafından karşılandığını söyledi.

Eşinin yaşlı ve rahatsız olması sebebiyle Mehmet'in bakımını kendisinin yaptığını ifade eden üvey anne, hastalık sebebiyle üvey oğluna bakmayı bir görev olarak görüp, gücenmeden bunu yaptığını belirtti.

Daha önce bir gecekonduda yaşadıklarını dile getiren Akdoğan, "Mehmet bu rahatsızlığı geçirdikten sonra gecekondu ortamına dayanamaz diye apartman dairesine taşındık. 2 oğlum işsiz. Eşimin emekli maaşı ile idare etmeye çalışıyoruz. Ama elimizden geldiğince bunu Mehmet'e hissettirmemeye çalışıyoruz'' dedi.

Mehmet'in öz annesinin oğluna bakmak istemediğini dile getiren Satı Akdoğan, her şeye rağmen üvey oğluna bakmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2009 Perşembe 15:43:05
Güncelleme :17 Aralık 2009 Perşembe 19:55:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?